Uzun illərdir ki, bu işlə məşğulam. Bəziləri deyər “qumar”, mən deyirəm “strategiya”. Fərq bundadır ki, sadə insan şansa inanır, peşəkar isə riyaziyyata və öz soyuqqanlılığına. Həftənin beş günü, səhər doqquzdan axşam beşədək ofisdə işləyənləri başa düşürəm, amma mənim ofisim monitorun arxasıdır, kreslom isə evdəki rahat künc. Bir neçə il əvvəl bu işə ciddi yanaşmaq qərarı verdim. O vaxtdan bəri hər günüm eyni qayda ilə başlayır: analitika, statistika, və əlbəttə ki, . Bu mənim alətimdir, onsuz işimi effektiv aparmaq mümkün deyil.
Yadımdadır, ilk vaxtlar hər şey çox da rəvan getmirdi. Hesab edirdim ki, əgər nəzəriyyəni bilirəmsə, onda uduş qaçılmazdır. Amma real oyunda hər şey fərqlidir. Mən də çoxları kimi, bir dəfə “qırmızı-qara”ya düşüb, depozitimi demək olar ki, sıfırlamışdım. O zaman anladım ki, bilik yetərli deyil, vacib olan intizamdır. İndi isə mənim üçün hər oyun iş günüdür. Mənə maraqlıdır ki, qarşı tərəf nə təklif edir, hansı şərtləri qoyur. Və bu işdə ən böyük köməkçim həmişə promosyonlar olub. Xüsusilə də, mənim kimi böyük həcmlərlə işləyənlər üçün mostbet deposit bonus sadəcə xoş əlavə deyil, gəlirin zəmanətli hissəsidir.
Bir dəfə belə bir hal oldu. Həmin gün planımda futbol statistikasına əsaslanan canlı mərclər və bir neçə slotda yüksək RTP-li oyunlar var idi. Səhər saatlarında depozit etdim, bonusu aktivləşdirdim. Həmişəki kimi, riskləri payladım: bir hissəsi uzunmüddətli strategiyaya, bir hissəsi qısamüddətli, yüksək ehtimallı əmsallara. İlk saatlar sakit keçdi. Ümumiyyətlə, peşəkar oyunçunu adi oyunçudan fərqləndirən ən mühüm cəhət səbrdir. Mən “bütün varlığımla bir stolun başına oturub hər şeyi birdən qazanacam” fəlsəfəsini qəbul etmirəm. Xeyr, mənim üsulum nizamlı artımdır. Amma həmin gün hər şey gözlədiyimdən fərqli alındı.