Mən peşəkar qumarbazam. Bu, avtomobil satmaq və ya ev tikmək kimi bir işdir mənim üçün. İnsanlar tez-tez soruşur: "Necə mümkündür? Axı kazino həmişə udur?" Mən də onlara deyirəm ki, əgər sən sistemli yanaşmasan, əlbəttə ki, kazino udacaq. Amma mən platforması kimi etibarlı və şəffaf bir mühitdə işləyirəmsə, bu, artıq şans oyunu deyil, riyazi hesablamalar oyunudur. Bu, mənim ofisimdir, sakit və işgüzar mühitdir.
Hər səhər saat 10-da kompüterimin qarşısında oluran. Çayımı dəmləyirəm, statistikaları açıram. Mənim üçün "bəxt" anlayışı yoxdur. Var olan tək şey – ehtimal nəzəriyyəsi və differensial tənliklərdir. İllərlə öyrəndiyim sistemlər var. Məsələn, basketbol matçlarında canlı mərc edirəm. Bir komanda 10 xal fərqlə uduzursa, mən onların qayıdacağını bilirəm. Sadəcə gözləmək və doğru anı tutmaq lazımdır. Bu işdə ən vacib şey – soyuqqanlılıqdır. Heç vaxt emosiyalara qapılmamalısan. Əgər uduzursansa, demək sistemdə xəta var, dayanmalısan.
Keçən həftə maraqlı bir hadisə oldu. Futbol üzrə canlı mərcdə idim. Komandalardan biri ağır vəziyyətdə idi, əmsal 7.00-ə qədər qalxmışdı. Hesablamalarıma görə, real ehtimal maksimum 3.00 olmalı idi. Bu, "dəyər mərci" adlanır – kazinonun səhvi. Bütün bankın 30%-ni qoydum. Dostlarım dəli olduğumu düşünürdü. 15 dəqiqə sonra o komanda iki qol vurdu və mən uddum. Bu, sevinc deyil, peşəkar məmnunluq hissidir. İşimi düzgün gördüyümü bilirəm.
Əlbəttə, bu işin çətin tərəfləri də var. Hər kəs peşəkar ola bilməz. İnsanların çoxu itirdiklərinin dalınca düşür, bu da ən böyük səhvdir. Mən heç vaxt itirdiklərimin dalınca getmirəm. Mənim limitlərim var. Gündəlik qazanc hədəfim – 500 manat. Bu rəqəmə çatan kimi dayanıram. Nə qədər oynamaq istəyim olsa da, kompüteri söndürürəm. Bu, intizamdır. mostbet is safe mühitində oynamağın gözəlliyi də odur ki, heç bir məhdudiyyət olmadan, rahatlıqla pulumu çıxarıb işimi bitirə bilirəm.
Yadımdadır, bir neçə il əvvəl çətin dövrüm idi. Ardıcıl iki həftə uduzurdum. Sistemim işləmirdi. Gecələr yata bilmirdim, davamlı hesablamalar aparırdım. Anladım ki, bazardakı tendensiyalar dəyişib. Yeni strategiya hazırlamalıydım. Bir həftə heç oynamadım, sadəcə izlədim. Analiz etdim. Sonra yeni sistem qurdum və indi daha stabiləm. Peşəkar olmaq təkcə udmaq deyil, həm də dəyişikliklərə uyğunlaşmaq bacarığıdır.
Mənə tez-tez sual verirlər: "Heç vaxt uduzanda əsəbiləşmirsən?" Əsəbiləşmirəm, çünki bu, işin bir parçasıdır. Sən həmişə qalib gələ bilməzsən. Əsas olan, məsafədə qalib gəlməkdir. Mənim üçün hər oyun bir iş görüşməsidir. Hazırlaşıram, analiz edirəm, icra edirəm. Və ən əsası, kazinoya hörmətlə yanaşıram. Bu, mənim rəqibimdir, amma dürüst rəqibdir. mostbet is safe platforması da bu dürüstlüyü təmin edir.
Axşamlar kompüteri bağlayıb normal həyata qayıdıram. Dostlarla görüşürəm, kitab oxuyuram. Bu iş mənə azadlıq verir. Heç bir patronum yoxdur, öz saatımı özüm təyin edirəm. Bəzən düşünürəm, bəlkə də sadəcə şanslıyam. Amma sonra hesablarıma baxıb deyirəm: yox, bu, şans deyil, bu, illərin təcrübəsi və zəhmətidir. Qumarxana mənim üçün əyləncə deyil, bu, mənim peşəmdir. Və mən öz peşəmi sevirəm.